Bulciņa ar cīsiņu

Vēl nekad iepriekš bulciņas ar cīsiņu pagatavošana nebija tik vienkārša. Perfekta uzkoda pusdienām vai svētkiem.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Party Mini’s
  • 100 g maltas gaļas
  • 1 neliels sīpols
  • 10 g garšvielas (gaļai)
  • 4 karotes kečupa vai karija mērces
  • 1 ola

Pagatavošanas metode

Bulciņa ar cīsiņu
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C
  2. Izvelciet mīklu un sagrieziet to vertikāli. Tad sagrieziet horizontāli, lai iegūtu 12 mīklas taisnstūrišus.
  3. Sīpolus sagrieziet ļoti mazos gabaliņos.
  4. Samaisiet sīpolu, malto gaļu, ½ olas un garšvielas. Iegūtu masu sarullējiet, lai sanāk 12 nelieli cīsiņi.
  5. Pievienojiet karija mērci vai kečupu mīklai, ielieciet mīklai pa vidu iepriekš izveidotas cīsiņas un sarullējiet mīklu.
  6. Ievietojiet bulciņas uz cepšanas paplātes.
  7. Apsmērējiet tas ar olu.
  8. Cepiet 10-15 min.