Bulciņas ar ogām

Pagatavot savu ievārījumu ir ļoti vienkārši, un vienmēr garšo vislabāk. Pasniedziet ogu bulciņas siltos ar tēju un baudiet

Sastāvdaļas

  • 2 Danerolles Classic
  • 225 g saldētu ogu (vai ievarījums)
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1/2 tējkarotes vaniļas cukura vai pūdercukura
  • 3 ēdamkarotes ar čia sēklām
  • 50 ml ūdens

Pagatavošanas metode

Bulciņas ar ogām

Ievarījums

  1. Sāciet ar ievarījuma pagatavošanu, pievienojiet ogas, medu un ūdens katliņā un uzlieciet uz lēna uguns
  2. Pievienojiet čia sēklas un novietojiet malā, lai atdzesētu. Uzglabājiet leduskapī hermetiskā traukā. Ievarījums ir gatavs, kad čia sēklas pieņēmas apjomā un uzsūc lieko šķidrumu. Parasti tas aizņem no 30 min līdz 1 stundai.

Bulciņas

  1.  Atveriet iepakojumu, izvelciet mīklu, sagrieziet mīklu tam paredzētajas līnijas un pievienojiet plānu ievarījuma slāni. Sarullējiet mīklu, sagrieziet 6 gabalos un noevietojiet uz capšanas paplātes ar cepšanas papīru.
  2. Cepiet krāsni pie 180C, kamēr tie paliek zeltaini. Baudiet ar tēju.