Kanēļa maizīte
Nav nozīmes vai tas ir svētdienas rīts vai tumšs vakars, gārdas kanēļa maizītes dos jums nepieciešamo komfortu.
Recepte no @aciegurk
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Classic
- 50g mīksta sviesta
- 2 ēdamkarotes kanēļa
- 3 ēdamkarotes baltā cukura
- 3 ēdamkarotes brūna cukura
- pūdercukurs (pēc izvēles)
Pagatavošanas metode
Kanēļa maizīte
- Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu taisnstūrī
- Sajauciet mīksto sviestu ar kanēli, balto cukuru un brūno cukuru un sasmerējiet mīklu. Neaizmirstiet arī par stūriem.
- Sarullējiet mīklu un sagrieziet to
- Novietojiet maizītes uz cepšanas papīru. Tos nepieciešams cept apm. 180C 18-20 min.
- Ja tie ir svaigi cepti un karsti, pasniedziet tos “au naturel” – bez glazūras. Ja nē, tad sasmidziniet ar pūdercukura un mazliet ūdens.