Kruasāns ar ievārījumu

Nekas nav tik labs no rīta, kā mājās cepts kruasāns ar ievārījumu. Bet cik jautri būtu, ja to pasniegtu mazliet savādāk? Daudzveidība vienmēr nāk par labu. Apskaties zemāk esošo recepti.

Sastāvdaļas

  • 1 Croissants Party Mini
  • 12 tējkarotes ar jūsu iecienītāko ievārījumu (½ tējkarotes uz kruasānu)
  • krāsaini salmiņi
  • glāze apelsīnu sulas

Pagatavošanas metode

Kruasāns ar ievārījumu
  1. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz  180/200 ° C grādiem.
  2. Atveriet iepakojumu un izklājiet mīklu uz virtuves galda.
  3. Izgrieziet 24 kruasānus un sasmērējiet mīklu ar ievārījumu.
  4. Sarullējiet kruasānus.
  5. Izkārtojiet tos uz cepšanas paplātes, kura izklāta ar cepampapīru.
  6. Pēc izvēles: pārklājiet ar olu dzeltenumu.
  7. Cept 5-10 min, līdz kruasāni kļūst zeltaini brūni
  8. Iespraust salmiņu kruasānā un pasniegt ar glāzi apelsīnu sulas
  9. Labu apetīti