Kruasāns ar mellenēm

Sastāvdaļas

  • 1 Croissants Classic
  • mellenes
  • 1 ola smērēšanai
  • karote baltā cukura
  • mandeļu pārslas

Pagatavošanas metode

Kruasāns ar mellenēm
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180C
  2. Atveriet iepakojumu un izņemiet mīklu
  3. Sagrieziet mīklu punktētās līnijās, lai iegūtu sešus trījstūrus
  4. Uzklājiet uz mīklas dažas mellenes un sarullējiet kruasānu.
  5. Atkārtojiet visu ar pārējiem trījstūrīšiem un uzlieciet tos uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar cepampapīru.
  6. Nedaudz salieciet kruasānus, lai izveidotu visiem zināmo kruasānu formu – pusmēnesi
  7. Apsmērējiet mīklu ar olu dzeltenumu, lai izveidotu spīdumu
  8. Apkaisiet kruasānus ar cukuru un mandeļu pārslām.
  9. Cepiet kruasānus 15 min, kamēr viņi kļūst zeltaini brūni