Ābolu rozītes
Vēlies kādu pārsteigt ar neatkārtojamām brokastīm? Nemeklē, izmēģini mūsu ābolu rozītes. Tas ir lielisks veids kā izradīt savu mīlestību.
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Classic
- 2 sarkanie āboli
- ½ citrona
- 1 ēdamkarote aprikožu ievārījuma
- 30 g cukura
- kanēlis
- pūdercukurs
Pagatavošanas metode
Ābolu rozītes
- Noņemiet mizu no āboliem un sagrieziet uz pusēm
- Sagrieziet ābolus plānās šķēlītēs
- Ielejiet kastrolī ūdeni (1/2), un iespiediet pusi citrona
- Ievietojiet ābolu šķēlītes kastrolī
- Vāriet apmēram 3 minūtes uz vidējas uguns, tad izlejiet ūdeni izmantojot sietu.
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C
- Atveriet iepakojumu un izņemiet mīklu
- Ar rokām aizveriet griešanas līnijas, lai izveidojas viens liels mīklas gabals. Sagrieziet mīklu trīs daļās, tad no katras daļas izgrieziet trīs vai četras garas sloksnes.
- Izmantojot otu, pārklājiet sloksnes ar aprikožu ievārījumu.
- Izvietojiet uz mīklas dažus ābolu gabaliņus tā, lai viņi nedaudz pārklājās un augšējās malas ir nedaudz ārpus mīklas.
- Pārkaisiet ar cukuru un kanēli.
- Uzmanīgi sarullējiet un pārliecinieties, ka jums izveidojas rozīte.
- Ievietojiet rozes keksa formiņās (lai šī forma turas kopā un paliek apaļa), bet vispirms apsmērējiet malas ar sviestu.
- Cepiet rozes 20-25 min, kamēr tās kļūst gatavas
- Kad rozītes ir atdzisušas, pārkaisiet ar nedaudz pūdercukura
- Lai labi garšo!