Ābolu rozītes

Vēlies kādu pārsteigt ar neatkārtojamām brokastīm? Nemeklē, izmēģini mūsu ābolu rozītes. Tas ir lielisks veids kā izradīt savu mīlestību.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 2 sarkanie āboli
  • ½ citrona
  • 1 ēdamkarote aprikožu ievārījuma
  • 30 g cukura
  • kanēlis
  • pūdercukurs

Pagatavošanas metode

Ābolu rozītes
  1. Noņemiet mizu no āboliem un sagrieziet uz pusēm
  2. Sagrieziet ābolus plānās šķēlītēs
  3. Ielejiet kastrolī ūdeni (1/2), un iespiediet pusi citrona
  4. Ievietojiet ābolu šķēlītes kastrolī
  5. Vāriet apmēram 3 minūtes uz vidējas uguns, tad izlejiet ūdeni izmantojot sietu.
  6. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C
  7. Atveriet iepakojumu un izņemiet mīklu
  8. Ar rokām aizveriet griešanas līnijas, lai izveidojas viens liels mīklas gabals. Sagrieziet mīklu trīs daļās, tad no katras daļas izgrieziet trīs vai četras garas sloksnes.
  9. Izmantojot otu, pārklājiet sloksnes ar aprikožu ievārījumu.
  10. Izvietojiet uz mīklas dažus ābolu gabaliņus tā, lai viņi nedaudz pārklājās un augšējās malas ir nedaudz ārpus mīklas.
  11. Pārkaisiet ar cukuru un kanēli.
  12. Uzmanīgi sarullējiet un pārliecinieties, ka jums izveidojas rozīte.
  13. Ievietojiet rozes keksa formiņās (lai šī forma turas kopā un paliek apaļa), bet vispirms apsmērējiet malas ar sviestu.
  14. Cepiet rozes 20-25 min, kamēr tās kļūst gatavas
  15. Kad rozītes ir atdzisušas, pārkaisiet ar nedaudz pūdercukura
  16. Lai labi garšo!