Bulciņa ar cīsiņu
Vēl nekad iepriekš bulciņas ar cīsiņu pagatavošana nebija tik vienkārša. Perfekta uzkoda pusdienām vai svētkiem.
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Party Mini’s
- 100 g maltas gaļas
- 1 neliels sīpols
- 10 g garšvielas (gaļai)
- 4 karotes kečupa vai karija mērces
- 1 ola
Pagatavošanas metode
Bulciņa ar cīsiņu
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C
- Izvelciet mīklu un sagrieziet to vertikāli. Tad sagrieziet horizontāli, lai iegūtu 12 mīklas taisnstūrišus.
- Sīpolus sagrieziet ļoti mazos gabaliņos.
- Samaisiet sīpolu, malto gaļu, ½ olas un garšvielas. Iegūtu masu sarullējiet, lai sanāk 12 nelieli cīsiņi.
- Pievienojiet karija mērci vai kečupu mīklai, ielieciet mīklai pa vidu iepriekš izveidotas cīsiņas un sarullējiet mīklu.
- Ievietojiet bulciņas uz cepšanas paplātes.
- Apsmērējiet tas ar olu.
- Cepiet 10-15 min.