Bumbieru pīrāgs

Iedomājies māju ārpus pilsētas, siltums no kamīna. Tagad iedomājies, ka tu turi rokās siltu pīrāgu un tēju. Lieliskas emocijas.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 6 bumbieri
  • 1 tējkarote kanēļa pulvera
  • 100 g cukurniedru cukurs
  • 100 g cepumu
  • 60 g kausēta sviesta

Pagatavošanas metode

Bumbieru pīrāgs
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C.
  2. Ietaukojiet kūkas formu un pārkaisiet malas un apakšu ar cukuru.
  3. Ievlieciet mīlu kūku formā.
  4. Nomizojiet bumbierus, izņemiet serdi un sagriziet garās šķēlītēs. Peel the pears, remove the core and make long strips. Var izmantot arī augļu griezēju.
  5. Pārklājiet formu ar bumbieru šķēlītēm.
  6. Sadrupinājiet cepumus un samaisiet ar niedru cukuru, kausēto sviestu un kanēļa pulveri.
  7. Kārtīgi pārklājiet bumbierus ar iegūtu cepumu maisījumu.
  8. Cepiet 20-25 min 200C.