Franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem
Meklējiet superīgo pusdienu recepti?
Izbaudiet mūsu krāsnī ceptos franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem. Vislabāk piemērota ka uzkoda vai rūdens deserts.
Sastāvdaļas
- 2 Danerolles Croissants Classic
- Sviests
- 6 olas
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
- 4 ēdamkarotes kanēļa
- 125 ml saldā krējuma
- 100 ml klāvu sīrupa
- Valrieksti
Pagatavošanas metode
Franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180C
- Apsmērējiet cepšanas paplāti ar sviestu
- Sagrieziet mīklu un ielieciet cepšanas formā
- Ievietojiet olas bļodā, pievienojiet saldo krējumu, kanēli un vaniļu. Kārtīgi samaisiet un sasmērējiet mīklu.
- Cepiet 25-30 min, kamēr tie paliek zeltaini brūni
- Ļaujiet tostermaizītēm atdzesēties 15 min, tad pievienojiet kļāvu sīrupu un valriekstus.