Franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem

Meklējiet superīgo pusdienu recepti?
Izbaudiet mūsu krāsnī ceptos franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem. Vislabāk piemērota ka uzkoda vai rūdens deserts.

Sastāvdaļas

  • 2 Danerolles Croissants Classic
  • Sviests
  • 6 olas
  • 2 tējkarotes vaniļas cukura
  • 4 ēdamkarotes kanēļa
  • 125 ml saldā krējuma
  • 100 ml klāvu sīrupa
  • Valrieksti

Pagatavošanas metode

Franču tostermaizītes ar kanēli un valriekstiem
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180C
  2. Apsmērējiet cepšanas paplāti ar sviestu
  3. Sagrieziet mīklu un ielieciet cepšanas formā
  4. Ievietojiet olas bļodā, pievienojiet saldo krējumu, kanēli un vaniļu. Kārtīgi samaisiet un sasmērējiet mīklu.
  5. Cepiet 25-30 min, kamēr tie paliek zeltaini brūni
  6. Ļaujiet tostermaizītēm atdzesēties 15 min, tad pievienojiet kļāvu sīrupu un valriekstus.