Kanēļa bulciņa
Saldā garša un fantastisks aromāts padarīs tavu dienu. Pamēģini mūsu kanēļa bulciņas recepti ar Danerolles kruasānu mīklu. Nenožēlosi.
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Classic
- 50 g sviesta
- 4 karotes kanēļa
- 4 karotes baltā cukura
- 100 g pūdercukura
Pagatavošanas metode
Kanēļa bulciņa
- Sasildiet sviestu līdz istabas temperatūrai.
- Samiksējiet sviestu ar 4 karotem kanēļa.
- Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
- Izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu.
- Izmantojot nazi, sasmērējiet mīklu ar kanēļa sviestu.
- Kārtīgi apsmidziniet mīklu ar balto cukuru
- Sarullejiet mīklu un sagriziet 6 gabalos.
- Lieciet izveidotas bulciņas uz cepšanas paplāti ar cepšanas papīru.
- Cepiet krāsnī apmēram 15 min 180-200C temperatūrā.
- Sajauciet kopā pūdercukuru un ūdeni, lai iegūtu glazūru
- Atdzesētas bulciņas ar mazo karoti pārklaj ar glazūru.
- Lai labi garšo!