Kanēļa bulciņa

Saldā garša un fantastisks aromāts padarīs tavu dienu. Pamēģini mūsu kanēļa bulciņas  recepti ar Danerolles kruasānu mīklu. Nenožēlosi.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 50 g sviesta
  • 4 karotes kanēļa
  • 4 karotes baltā cukura
  • 100 g pūdercukura

Pagatavošanas metode

Kanēļa bulciņa
  1. Sasildiet sviestu līdz istabas temperatūrai.
  2. Samiksējiet sviestu ar 4 karotem kanēļa.
  3. Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
  4. Izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu.
  5. Izmantojot nazi, sasmērējiet mīklu ar kanēļa sviestu.
  6. Kārtīgi apsmidziniet mīklu ar balto cukuru
  7. Sarullejiet mīklu un sagriziet 6 gabalos.
  8. Lieciet izveidotas bulciņas uz cepšanas paplāti ar cepšanas papīru.
  9. Cepiet krāsnī apmēram 15 min 180-200C temperatūrā.
  10. Sajauciet kopā pūdercukuru un ūdeni, lai iegūtu glazūru
  11. Atdzesētas bulciņas ar mazo karoti pārklaj ar glazūru.
  12. Lai labi garšo!