Kanēļa maizīte

Nav nozīmes vai tas ir svētdienas rīts vai tumšs vakars, gārdas kanēļa maizītes dos jums nepieciešamo komfortu.

Recepte no @aciegurk

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 50g mīksta sviesta
  • 2 ēdamkarotes kanēļa
  • 3 ēdamkarotes baltā cukura
  • 3 ēdamkarotes brūna cukura
  • pūdercukurs (pēc izvēles)

Pagatavošanas metode

Kanēļa maizīte
  1. Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu taisnstūrī
  2. Sajauciet mīksto sviestu ar kanēli, balto cukuru un brūno cukuru un sasmerējiet mīklu. Neaizmirstiet arī par stūriem.
  3. Sarullējiet mīklu un sagrieziet to
  4. Novietojiet maizītes uz cepšanas papīru. Tos nepieciešams cept apm. 180C 18-20 min.
  5. Ja tie ir svaigi cepti un karsti, pasniedziet tos “au naturel” – bez glazūras. Ja nē, tad sasmidziniet ar pūdercukura un mazliet ūdens.