Latviešu
Paslēpt filtrus

Kruasāni uz nūjiņam

Vēlaties pagatavot kaut ko neparastu bērnu dzimšanas dienā? Mums ir ideja! Ko jūs domājat par kruasānu eskimo? Ideāls risinājums bērnu dzimšanas dienai ar ko var pacienāt klasesbiedrus un draugus.

Sastāvdaļas

10 kruasāniem:

  • 2 Danerolles Croissants Classic
  • 5 karotes zemeņu ievārījuma
  • saldējuma kociņi
  • 1 ola apsmērēšanai

Dekorēšanai:

  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • Dekorācijas (sirsniņas, utt.)

Pagatavošanas metode

Kruasāni uz nūjiņam
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C
  2. Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu, izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu
  3. Izmantojot glāzi izgrieziet 10 apļus vai sirsniņas.
  4. Cepšanas papīru izkārto uz cepšanas paplātes.
  5. Ievietojiet formiņas uz cepšanas paplātes, apsmērējiet ar ievārījumu.
  6. Uz katras formiņas ievietojiet saldējuma kociņu.
  7. Paņemiet pārējas figuriņas un liekiet tas virsu esošām. Kārtīgi saspiediet abas mīklas figuriņas kopā.
  8. Cepiet 15-20 min 180°C
  9. Ļaujiet kruasāniem atdzist, pirms izdekorējat tos.
  10. Ap šo laiku jūs varat sagatavot glazūru, samaisot pūdercukuru un nedaudz ūdens.
  11. Uzklājiet glazūru uz kruasāniem un izrotājiet tos!