Kruasāns ar mellenēm
Sastāvdaļas
- 1 Croissants Classic
- mellenes
- 1 ola smērēšanai
- karote baltā cukura
- mandeļu pārslas
Pagatavošanas metode
Kruasāns ar mellenēm
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180C
- Atveriet iepakojumu un izņemiet mīklu
- Sagrieziet mīklu punktētās līnijās, lai iegūtu sešus trījstūrus
- Uzklājiet uz mīklas dažas mellenes un sarullējiet kruasānu.
- Atkārtojiet visu ar pārējiem trījstūrīšiem un uzlieciet tos uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar cepampapīru.
- Nedaudz salieciet kruasānus, lai izveidotu visiem zināmo kruasānu formu – pusmēnesi
- Apsmērējiet mīklu ar olu dzeltenumu, lai izveidotu spīdumu
- Apkaisiet kruasānus ar cukuru un mandeļu pārslām.
- Cepiet kruasānus 15 min, kamēr viņi kļūst zeltaini brūni