Kruasāns ar vistas gaļu

Vistas salāta pagatavošana ir ļoti vienkārša un fantastiski garšīga, ja to pasniegt ar kruasānu. Garantējam, kā nenožēlosi, ja izmēģināsi mūsu recepti.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 3 gb vistas krūtiņu filejas
  • 1 tējkarotes karija
  • sāls / malti pipari
  • 2 sīpoli
  • 30 g saulē kaltētu tomātu
  • 200 g. saldais krējums (Crème fraîche)
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • ola apsmērēšanai
  • Pēc izvēles pētersīļi un/vai bekons

Pagatavošanas metode

Kruasāns ar vistas gaļu

Kruasāns

  1. Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
  2. Sagriziet mīklu paradzētās līnijās un sarullējiet, lai iegūtu 6 kruasānus.
  3. Ievietojiet kruasānu cepeškrāsnī ar capamo papīru. Apsmērējiet ar sakultu olu.
  4. Cepiet apmēram 15 min 180C temperatūrā.

Vistas salāts

  1. Uzvariet vistas fileju, sagrieziet nelielos gabalos. Atdzesējiet.
  2. Sagrieziet sīpolu un saulē kaltētus tomātus, izžāvējiet tos.
  3. Pagatavojiet dreisingu ar Crème fraîche, majonēzi, sāls, maltiem pipariem un kariju.
  4. Sajauciet vistu un dārzeņus ar dreisingu.
  5. Kruasānus sagriež un ieliek iekšā vists salātu.
  6. Pēc izvēles pievienojiet nelielu bekona gabaliņu vai pētersiļus. Lai labi garšo!