Kruasāns ar vistas gaļu
Vistas salāta pagatavošana ir ļoti vienkārša un fantastiski garšīga, ja to pasniegt ar kruasānu. Garantējam, kā nenožēlosi, ja izmēģināsi mūsu recepti.
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Classic
- 3 gb vistas krūtiņu filejas
- 1 tējkarotes karija
- sāls / malti pipari
- 2 sīpoli
- 30 g saulē kaltētu tomātu
- 200 g. saldais krējums (Crème fraîche)
- 1 ēdamkarote majonēzes
- ola apsmērēšanai
- Pēc izvēles pētersīļi un/vai bekons
Pagatavošanas metode
Kruasāns ar vistas gaļu
Kruasāns
- Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
- Sagriziet mīklu paradzētās līnijās un sarullējiet, lai iegūtu 6 kruasānus.
- Ievietojiet kruasānu cepeškrāsnī ar capamo papīru. Apsmērējiet ar sakultu olu.
- Cepiet apmēram 15 min 180C temperatūrā.
Vistas salāts
- Uzvariet vistas fileju, sagrieziet nelielos gabalos. Atdzesējiet.
- Sagrieziet sīpolu un saulē kaltētus tomātus, izžāvējiet tos.
- Pagatavojiet dreisingu ar Crème fraîche, majonēzi, sāls, maltiem pipariem un kariju.
- Sajauciet vistu un dārzeņus ar dreisingu.
- Kruasānus sagriež un ieliek iekšā vists salātu.
- Pēc izvēles pievienojiet nelielu bekona gabaliņu vai pētersiļus. Lai labi garšo!