Kruasāns Ziemassvētku egle

Gardi kruasāni ar ievārījumu. Kas var būt labāks par Ziemassvētku uzkodu egles formā? Pietiks visai ģimenei!

Sastāvdaļas

  • 2 Danerolles Croissants Classic
  • 2 x 6 ēdamkarotes jūsu iecienītākā ievārījuma
  • pūdercukurs
  • sarkanās jāņogas

Pagatavošanas metode

Kruasāns Ziemassvētku egle
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C/200°C.
  2. Atveriet vienu iepakojumu un izvelciet mīklu.
  3. Mīklu sasmērējiet ar 6 karotēm ar ievārījuma.
  4. Sarullējiet mīklu un sagrieziet 6 daļās.
  5. Atkārtojiet darbības ar otru iepakojumu.
  6. Ievietojiet kruasānus uz cepšanas paplātes, kas pārklāta ar capamo papīru. Izmantojiet 10 ruļļus vainagam un 2 ruļļus stumbram.
  7. Cepiet Ziemassvētku eglīti 20 min, kamēr ta paliek zeltaini brūna.
  8. Izmantojiet pulverveida cukuru un sarkanās jaņogas kā piedevu.