Kruasāns Ziemassvētku egle
Gardi kruasāni ar ievārījumu. Kas var būt labāks par Ziemassvētku uzkodu egles formā? Pietiks visai ģimenei!
Sastāvdaļas
- 2 Danerolles Croissants Classic
- 2 x 6 ēdamkarotes jūsu iecienītākā ievārījuma
- pūdercukurs
- sarkanās jāņogas
Pagatavošanas metode
Kruasāns Ziemassvētku egle
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C/200°C.
- Atveriet vienu iepakojumu un izvelciet mīklu.
- Mīklu sasmērējiet ar 6 karotēm ar ievārījuma.
- Sarullējiet mīklu un sagrieziet 6 daļās.
- Atkārtojiet darbības ar otru iepakojumu.
- Ievietojiet kruasānus uz cepšanas paplātes, kas pārklāta ar capamo papīru. Izmantojiet 10 ruļļus vainagam un 2 ruļļus stumbram.
- Cepiet Ziemassvētku eglīti 20 min, kamēr ta paliek zeltaini brūna.
- Izmantojiet pulverveida cukuru un sarkanās jaņogas kā piedevu.