Peperoni picas maizītes
Visu cieņu klasiskai picai, bet kāpēc nepamēģināt kaut ko citu? Peperoni picas maizītes viegli pagatavojamas un garda uzkoda ar ko dalīties ar viesiem.
Sastāvdaļas
- 2 Danerolles Croissants Classic
- 200g tomātu mērces
- 150g rīvēta siera
- 20 mazie vai 10 lielie salami šķēlītes
- bazilika lapas
- 6 karotes olīveļļas
Pagatavošanas metode
Peperoni picas maizītes
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C.
- Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
- Izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu.
- Izkārtojiet uz mīklas pusi no salami, pusi no rīvēta siera un pusi no tomātu mērces.
- Sarullejiet mīklu un sagrieziet 4 gabalos.
- Atkārtojiet šīs darbības ar otru iepakojumu, lai kopā jums sanāk 8 picas maizītes.
- Ievietojiet astoņas maizītes kopā uz cepšanas paplātes.
- Ar sakultu olu apsmērējiet mīklu, lai iegūtu spīdumu.
- Cepiet maizītes 25-30 min kāmēr tie iegūs perfekti zeltainu krāsu.
- Sagrieziet bazilika lapas, samaisiet kopā ar olīveļļu, sāli un pipariem. Tagad jums ir sava bazilika eļļa, ko izmantot kopā ar mini picām.
- Lai labi gaaaršo!