Pikantā pica ar vistu

Meklē kaut ko jaunu un gardu ar vistu? Mūsu pica ar vistu garantēs neaizmirstamas pusdienas kopā ar ģimeni. Garda maltīte, ko var baudīt arī ar dažādiem dzērieniem.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 100 g tomātu pastas
  • 200 g vistas krūtiņas filejas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 dzeltenais pipars
  • 2 ēdamkarotes čili mērces
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 ķiploks

Pagatavošanas metode

Pikantā pica ar vistu
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepšanas papīru.
  3. Izklājiet mīklu, salokiet mīklas malas divas reizes (apm. 1,5 cm).
  4. Izveidojiet dažus caurumus ar dakšiņu.
  5. Apsmērējiet mīklu ar tomātu pastu.
  6. Sagrieziet vistas fileju nelielos gabaliņos un apcepiet ar čili mērci, pievienojiet medus un ķiplokus.
  7. Sagrieziet papriku sloksnes un sīpolu gredzenos.
  8. Vienmērīgi izkārtojiet uz mīklas sīpolus un papriku.
  9. Kad mērce ar vistu būs gatava, izkārtojiet to uz mīklas.
  10. Cepiet picu 25-30 min.