Bulciņa ar rozīnēm
Svaiga kruasānu mīkla, pildīta ar olu krēmu un rozīnēm. Mājas gatavots French Pains au Raisins, lieliska maltīte jebkuram dienas laikam.
Sastāvdaļas
- 1 Danerolles Croissants Classic
- 6-8 karotes olu krēma
- sauja roziņu
- 1 ola apsmērēšanai
Pagatavošanas metode
Bulciņa ar rozīnēm
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C
- Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
- Izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu.
- Lieciet mīklai pa vidu vaniļu vai olu krēmu.
- Izkārtojiet uz mīklas arī rozīnes
- Sarullejiet un sagrieziet rulli sešos gabalos.
- Liekiet mīklu uz cepšanas paplates/.
- Ar sakultu olu apsmērējiet mīklu, lai iegūtu spīdumu
- Cepiet apmēram 15 min kamēr tie paliek zeltaini brūni.