Bulciņa ar rozīnēm

Svaiga kruasānu mīkla, pildīta ar olu krēmu un rozīnēm. Mājas gatavots French Pains au Raisins, lieliska maltīte jebkuram dienas laikam.

Sastāvdaļas

  • 1 Danerolles Croissants Classic
  • 6-8 karotes olu krēma
  • sauja roziņu
  • 1 ola apsmērēšanai

Pagatavošanas metode

Bulciņa ar rozīnēm
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C
  2. Atveriet iepakojumu un izvelciet mīklu.
  3. Izveidojiet vienu lielu mīklas gabalu.
  4. Lieciet mīklai pa vidu vaniļu vai olu krēmu.
  5. Izkārtojiet uz mīklas arī rozīnes
  6. Sarullejiet un sagrieziet rulli sešos gabalos.
  7. Liekiet mīklu uz cepšanas paplates/.
  8. Ar sakultu olu apsmērējiet mīklu, lai iegūtu spīdumu
  9. Cepiet apmēram 15 min kamēr tie paliek zeltaini brūni.