Stilīgas ābolbumbiņas

Ābols, kanēlis, rozīnes: klasiskas sastāvdaļas ko jāizmato. Nobaudi ābolbumbiņas ar valriekstiem un datelēm, ko vari pagatavot pats! Ņam ņam!

Sastāvdaļas

  • 2 Danerolles Croissants Classic
  • 6 saldie āboli
  • 150 g dateles
  • 1 tējkarote kanēļa pulvera
  • sauja valriekstu
  • sauja rozīņu
  • 2 vaniļas spieķi
  • pūdercukurs

Pagatavošanas metode

Stilīgas ābolbumbiņas
  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175°C.
  2. Nomizojiet ābolus un izņemiet serdes ar nazi vai karoti.
  3. Pagatavojiet maisījumu sajaucot kopā dateles, kanēli, valriekstus, rozīnes un vaniļas.
  4. Aipildiet ābolus ar maisījumu.
  5. Izņemiet mīklu no iepakojuma, sagriziet trīs vienados gabalos. Ietiniet ābolus mīklā. Pārliecinieties, ka āboli ir pilnībā pārklāti ar mīklu.
  6. Izveidojiet nelielu caurumu formas augšpusē, lai cepšanas laikā varētu iziet gaiss.
  7. Cepiet bumbiņas 30-35 min 175°C, kamēr tie paliek zeltaini.
  8. Sagrieziet vaniļas spieķus trīs gabalos.
  9. Izņemiet ābolus no krāsns, ielieciet vaniļas spieķus caurumā un uzkaisiet cukuru.
  10. Pasniedziet siltu!