Stilīgas ābolbumbiņas
Ābols, kanēlis, rozīnes: klasiskas sastāvdaļas ko jāizmato. Nobaudi ābolbumbiņas ar valriekstiem un datelēm, ko vari pagatavot pats! Ņam ņam!
Sastāvdaļas
- 2 Danerolles Croissants Classic
- 6 saldie āboli
- 150 g dateles
- 1 tējkarote kanēļa pulvera
- sauja valriekstu
- sauja rozīņu
- 2 vaniļas spieķi
- pūdercukurs
Pagatavošanas metode
Stilīgas ābolbumbiņas
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175°C.
- Nomizojiet ābolus un izņemiet serdes ar nazi vai karoti.
- Pagatavojiet maisījumu sajaucot kopā dateles, kanēli, valriekstus, rozīnes un vaniļas.
- Aipildiet ābolus ar maisījumu.
- Izņemiet mīklu no iepakojuma, sagriziet trīs vienados gabalos. Ietiniet ābolus mīklā. Pārliecinieties, ka āboli ir pilnībā pārklāti ar mīklu.
- Izveidojiet nelielu caurumu formas augšpusē, lai cepšanas laikā varētu iziet gaiss.
- Cepiet bumbiņas 30-35 min 175°C, kamēr tie paliek zeltaini.
- Sagrieziet vaniļas spieķus trīs gabalos.
- Izņemiet ābolus no krāsns, ielieciet vaniļas spieķus caurumā un uzkaisiet cukuru.
- Pasniedziet siltu!